Over ons

Microsoft Office en Power BI trainer

Wanneer u een Microsoft Office specialist in uw bedrijf ontvangt, zult u snel de positieve effecten hiervan ervaren.

Eduard

Eduard

Want gemiddeld verliest de Nederlandse werknemer 7,6% van zijn of haar tijd door slecht functionerende ICT en door gebrekkige digitale vaardigheden. Het is onze passie de productiviteit van deze mensen te verbeteren én ze te laten zien hoe ze efficiënter en met veel plezier kunnen werken. Edit Opleiding doet dat door gerichte officetrainingen en timemanagement. Maar ook door in een organisatie te kijken hoe de rol van de helpdesk versterkt kan worden, hoe de zogeheten ‘informele hulpnetwerken’ kunnen bijdragen om dit productiviteit te verhogen. Kortom, ook voor verbeterprocessen, werkplekbegeleiding én grote migraties zet Edit Opleidingen haar expertise in. Dat doen we volledig op maat, van korte workshops tot langdurige begeleiding.

Eduard Leusink is ervaringsdeskundige, en weet als geen ander snel situaties te doorgronden. Samen met zijn team geeft hij praktische adviezen, direct toepasbare tips en trainingen die er daadwerkelijk toe doen.

Ook het nieuwe data analyse pakket PowerBI zit inmiddels in het trainings pakket. Klik hier door naar

Power bi data analyse

Power bi data analyse

de pagina van Power BI en kijk wat het voor uw bedrijf kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>