Grip op mijn werk!

Wil jij baas zijn over je planning? Beter je prioriteiten leren bepalen? Weten hoe je vanuit jouw specifieke kwaliteiten zo effectief mogelijk kunt werken? Reserveer dan nu jouw stoel voor de workshop ‘meer grip op mijn werk’!

De basis wordt gevormd door allereerst meer inzicht in jouw specifieke kracht te krijgen, waardoor je efficiënter kunt gaan werken. Dit doen we door gebruik te maken van de DISC-analyse. Vanuit je persoonlijke analyse, bouwen we verder en helpen we jou om eenvoudig en praktisch gebruik te maken van de digitale tools en je persoonlijke verbeterpunten. Vind de balans tussen je idealen en de kwaliteit van je werk en laat je inspireren door deze praktische workshop. Kortom leren vanuit Twentse nuchterheid, ‘simpele’ oplossingen en met een gezonde dosis humor.

Onderwerpen:

  • Zet Outlook naar je hand
  • Veranderen vanuit je DISC-profiel
  • Werken vanuit een todo lijst
  • Snel afhandelen van mail
  • Effectief communiceren scheelt tijd
  • Feedback geven
  • Snelle stappen in Outlook

Wanneer en Waar:

Datum: 19 januari 2017, Parkgebouw of Vergaderlocatie-rijssen

Tijd: 16.30 – 20.00 uur (broodjes en soep vanaf 16.30 uur. Start cursus 17:00 uur)

Locatie: Parkgebouw, Rijssen

Kosten: €65,- p.p.  excl.  BTW en inclusief broodjes/koffie/thee en een drankje na afloop.
Ben je niet bang voor wat zelfreflectie en plezierige confrontatie en wil je meer grip op je werk? Begin de tweede helft van het jaar zonder werkstress en in een lekkere flow: meld je hier meteen aan voor de workshop.

We zien je graag in het Parkgebouw!

EDUARD LEUSINK

Eduard

Eduard

Trainer Eduard Leusink is gespecialiseerd in het geven van office-trainingen. Volgens het principe van Het Nieuwe Werken zorgt hij er bij EDit voor dat effectiviteit en efficiëntie op individueel- en afdelingsniveau worden vergroot.

ALBRECHT KLAAS

Albrecht

Albrecht

Ervaren communicatietrainer Albrecht Klaas gebruikt zijn ervaring vanuit de retail en het mkb, bij Qompaan om mensen uit hun comfortzone te halen en in beweging te brengen. Als DISC-specialist helpt Albrecht mensen om te werken vanuit hun kracht.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>