EDIT OFFICE TRAININGEN
EDIT
OFFICE TRAININGEN
Het optimaal doorvoeren van Office 365 in jouw organisatie.


EDIT OFFICE 365 CONSULTANT

"Office 365 is een prachtige en snelle auto, alleen rijden de meeste bouwbedrijven in de tweede versnelling in plaats van in de hoogste.” Eduard Leusink. Veel bouwbedrijven werken met Office 365, maar benutten de verschillende Office-apps niet volledig.

Eduard Leusink heeft twintig jaar geleden EDit opgericht. Omdat hij wist dat de Microsoft Office niet optimaal werd gebruikt. Tegenwoordig is er steeds meer stress en druk. Hij wil dit verminderen door handvatten te geven om met meer structuur en snelheid te werken.

In de afgelopen twintig jaar heeft Eduard zich gespecialiseerd in bouwbedrijven zoals die van jou. Door allianties, projecten en de verschillende afdelingen, is het optimaal doorvoeren van Office 365 erg complex bij bouwbedrijven.



EFFICIENT WERKEN

EDit is ervan overtuigd dat alle organisaties efficiënter kunnen werken. Omdat na een training van EDit, iedereen weet hoe ze de verschillende Office-apps optimaal kunnen benutten. Dit scheelt je organisatie veel geld en tijd.

Er zijn oneindig veel situaties waarin Office 365 kan helpen om efficiënter te werken. We hebben er een aantal geschetst.

Het optimaal doorvoeren van Office 365 zorgt ervoor dat je overal kunt werken. Documenten zijn real-time beschikbaar en collega's kunnen samen in een bestand werken. Het nieuwe werken krijgt hierdoor de juiste invulling binnen je organisatie.

Na een training hebben medewerkers weer grip op hun werk. Ze hebben de handvatten om prioriteiten te stellen en timemanagement toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze weten hoe ze om moeten gaan met hun (vaak) chaotische mailbox.

We leren medewerkers efficiënt omgaan met notificaties en berichten die de ze hele dag ontvangen. Hierdoor werken ze gefocust en dus productiever. Dit bespaart je organisatie tussen € 6.000 en € 12.000 per werknemer per jaar (The Cost of Email Interruption Thomas Jackson)

De communicatie binnen allianties en bouwprojecten verloopt vaak traag en met fouten. Dit komt omdat er voor 89 procent gebruik wordt gemaakt van papier. Door het optimaal doorvoeren van Office 365 verlopen ook deze projecten beter (nationale benchmark digitalisering in de bouw).


OFFICE TRAININGEN

Dankzij onze trainingen werken medewerkers optimaal samen en werken zij efficiënter, waardoor ze weer grip hebben op hun werk. De trainingen zijn geformuleerd op basis van het doel van de training. Wilt u liever een training over een van de Office-Apps, dat kan ook! We maken altijd een offerte op maat, passend bij de behoefte en de organisatie.

De trainingen kunnen op locatie worden gegeven, zodat de eigen laptop gebruikt kan worden. Het is ook mogelijk om de training online, met real-time en persoonlijke uitleg te krijgen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Grip op mijn mailbox

In deze training krijg je grip op je mailbox dankzij het optimaal benutten van Microsoft Outlook en Onenote.

Training Outlook

Door onze training laat je Outlook voor je werken en kun je je mailbox op ieder moment gemakkelijk opruimen. We geven je diverse tijdbesparende mogelijkheden van het veelgebruikte e-mailprogramma. Veel van jullie zijn bekend met de basisprincipes van Outlook, maar er kan zo veel meer en vaak ook veel handiger

Neem contact op

Overal flexibel werken

Tijdens deze training leer je door middel van OneDrive, Word en PowerPoint overal met elkaar samenwerken.

Training OneDrive

Wil je graag (beter) werken met OneDrive for Business? Met dit programma kun je heel eenvoudig al je bestanden opslaan in de Cloud. Zo kun je overal en altijd bij je bestanden en raak je ze nooit meer kwijt. In de training leren we je hoe je snel en gemakkelijk bestanden in Word en PowerPoint aanmaakt en opslaat. 


Neem contact op

Slim vergaderen

Dankzij de training OneNote leert jouw organisatie slim vergaderen. Notities, aantekeningen, koppelingen, afbeeldingen en geluidsbestanden gemakkelijk bij elkaar.

Training OneNote

In deze training leer je hoe je met je eigen digitale notieblok, notities en aantekeningen bij elkaar houdt. Het is het ideale hulpmiddel tijdens vergaderingen, overleggen en bij projecten. Alles staat op 1 plek en is gekoppeld aan bestaande documenten, Outlook-afspraken en deel het onderling.


Neem contact op

Snel analyseren en berekenen

In Microsoft Excel kan vaak veel meer dan je in eerste instantie zou zeggen; laat staan wat er wordt gebruikt door de gemiddelde kenniswerker. 

Training Excel

Tijdens onze Excel training, laten we de meest gebruikte toepassingen binnen Excel zien. We nemen je stap voor stap mee binnen het programma. De Excel trainingen bestaan uit maatwerk en worden geheel afgestemd op de behoeften en verwachtingen van de deelnemers.Wil je snel analyseren, berekenen en meer halen uit Excel?


Neem contact op

Efficiënt digitaal samenwerken

Microsoft Teams kan de samenwerking op kantoor, de manier van overleggen en je werkwijze enorm veranderen.

Training Teams

Microsoft Teams in een innovatief programma die je gehele organisatie efficiënter laat werken. Het verminderd het e-mail verkeer en verbeterd de samenwerking. In deze training leggen we de basis uit, we maken iedereen enthousiast en leren hoe je op een andere manier (nog beter) kunt samenwerken.


Neem contact op

Starten met samenwerken

In de algemene Office 365 training krijg je een algemene introductie van Office 365. Dit is het begin van optimale samenwerking in je organisatie.

Training Office 365

Het overstappen op Office 365 vergt veelal een aanpassing in de werkwijze. In deze training laten wij je zien wat Office 365 nu precies is en hoe je het maximale uit de online software haalt. Na deze training, kun je slimmer, sneller en leuker werken met de Office 365 programma’s en leer je omgaan met de cloud.


Neem contact op


GEÏNTERESEERD?
Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wil je meer informatie, een opmaat offerte of dat wij contact met je opnemen inzake onze trainingen? Klik op de onderstaande button!

Je kunt ons ook altijd bereiken op:

+316 20302631 | info@editopleidingen.nl

CONTACT